Leírás és Paraméterek
A bárány csonttal és belsőségekkel teljes értékű táplálék, gazdag tápértéke miatt ajánlott. A bárányhús rendszeres fogyasztása segít megelőzni sok komolyabb betegséget, például izomgyengeséget vagy látásproblémákat. A termék olyan állatok számára is jó választás lesz, akik gyakran küzdenek visszatérő bőrelváltozásokkal. A B-vitamin különösen fontos szerepet játszik, így a megfelelően kiegyensúlyozott étrend segít elkerülni az esetleges hiányosságokat. Nem szabad elfelejtenünk, hogy a bárányhús kálium-, foszfor-, vas-, cink- és kénforrás is, amelyek befolyásolják a belső szervek működését.
A termék őrölt báránycsontokat tartalmaz, amelyeket sajátos formájuknak köszönhetően nem nehéz rágni. Ez a kiegészítés segít fenntartani a kalcium- és foszfát-anyagcserét, ami hatással van az állat egész testének állapotára. Az őrölt csontok emellett zsírok, fehérjék és vitaminok forrásai, értékes kiegészítői az alapvető állateledeleknek.
A termék 40%-ban bárányhúst és 60%-ban belsőséget (tüdő 20%, szív 20%, máj 20%) tartalmaz.
Analitikai összetevők: fehérje: 17%, nedvességtartalom: 51%, nyers rost: 4%, zsírtartalom: 23%, kalcium: 13%
Milyen húst tartalmaz? | Bárány |