Hozzávalók:
- 320 g tonhal
- 3 tojás
- 36 g kókuszliszt
- 1 ek. kókuszolaj
Elkészítés:
Egy magasított tálban turmixoljunk össze 2 tonhal konzervet (kb. 320 g) a saját levével, 3 tojással és 1 kanál kókuszolajjal. Ügyeljünk arra, hogy a tonhal ne maradjon darabos. Ezután adjuk hozzá 36 gramm kókuszlisztet (ezt helyettesíthetjük 120 gramm hajdina liszttel) és turmixoljuk össze újra az egészet.
Igény szerint lehet hozzá adni még lisztet vagy tojást, hogy a kívánt állagot elérjük. Az optimális állag a palacsinta tésztához hasonló.
Óvatosan terítsd el a masszát egyenletesen a szilikonformában.
A kekszeket légkeveréses sütőben 180 C°-on 30-45 percig sütjük. A kisebb méretű formáknál kevesebb idő elég.