Leírás és Paraméterek
Hogyan működik valójában ez a fagyasztva szárítás? A mangót vagy más gyümölcsöket (akár zöldségeket is) először mélyhűtik, majd vákuumban lassan szárítják, hogy a vizet teljesen eltávolítsák. Ez az eljárás biztosítja a gyümölcsök jellegzetes könnyedségét, megőrzi színüket, aromájukat és ízüket, és jelentősen meghosszabbítja eltarthatóságukat.
Ezenkívül a gyümölcs tele van mikrotápanyagokkal, amelyek ugyanúgy megmaradnak, mint a friss gyümölcsben, mivel a hő nem befolyásolja. A mangó természetes módon tartalmaz B-vitaminokat, A- és C-vitamint, valamint az ásványi anyagok és nyomelemek közül vasat, rezet, magnéziumot, káliumot, kalciumot és foszfort.
Összetevők: Fagyasztással aszalt mangó 100%, szeletek.
Származási ország: Németország.
Allergének: Nyomokban glutént, földimogyorót, szóját, szezámmagot és dióféléket tartalmazhat.
100g tartalma | érték |
Energia | 1385 kJ / 323 kcal |
Zsír | 2,4 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0,5 g |
Szénhidrát | 67 g |
- amelyből cukrok | 67 g |
Rost | 9,2 g |
Fehérje | 3,2 g |
Só | 0,07 g |